SV25Gafas CA
SV17 mobil CA

SchubertiadaVilabertran

SV17 dates CA
Nicholas Angelich

NicholasAngelich 425x220

Biografia

Nascut als Estats Units, va començar a estudiar piano als cinc anys amb la seva mare. Dos anys després va fer el seu primer concert i a tretze anys va ingressar al Conservatori Nacional Superior de Música de París, on va estudiar amb Aldo Ciccolini, Yvonne Loriod, Michel Beroff i Marie Françoise Bucquet. Ha actuat amb les orquestes i directors més importants d'Europa, Àsia i Amèrica i aquesta temporada 2016-17, Angelich actuarà amb la Orchestre National de Bordeaux-Aquitaine, Orchestre Philharmonique de Radio France, Singapore Symphony Orchestra, i Euskadiko Orkestra Sinfonikoa. Àvid recitalista, apareix regularment en les millors sales de concerts internacionals, el Verbier Festival i el Progetto Martha Argerich a Lugano, i entre els seus col·laboradors fent música de cambra hi ha Martha Argerich, Joshua Bell i i Gautier i Renaud Capuçon; el seu enregistrament dels Trios de Brahms amb els dos darrers va guanyar el Premi de la Crítica Discogràfica Alemanya. Enguany publicarà un nou disc, Dedication, que explora la admiració i inspiració mútues entre Chopin, Liszt i Schumann.

Ilker Arcayürek

IlkerArkayurek 425x220

Biografia

Nascut a Istanbul, Ilker Arcayürek va créixer a Viena. Va tenir les seves primeres experiències en l'escenari com a solista del Cor de nens Mozart de Viena, tant en gires internacionals com en les Staatsoper, Volksoper i Kammeroper de Viena. Votat entre els deu primers d'una "nova generació d'estrelles emergents" i lloat per la seva "veu d'or" per Opera Now Magazine, Ilker Arcayürek és el guanyador del Concurs Internacional de Lied 2016 de la Hugo Wolf Akademie d'Stuttgart; a la tardor d'aquest any va debutar al Wigmore Hall i ha estat seleccionat com a "artista nova generació" per la BBC durant 2017. Des de la temporada 2015-16, és membre de l'Òpera Nacional de Nuremberg, on ha interpretat els papers de Rodolfo (La Bohème), Don Ottavio (Don Giovanni), Nadir (Les pêcheurs de perles) i Andrés (Wozzeck). A la primavera de 2016 va debutar al Teatro Real de Madrid com a Claudio (Das Liebesverbot).

web30bn twitter30bn

Camerata432

Camerata432 425x220

Biografia

La Camerata432 és una orquestra de cambra nascuda el 2009 en el marc de la Schubertíada a Vilabertran. Està integrada per músics en la seva major part nascuts o residents a Catalunya, amb una àmplia experiència en formacions de cambra i orquestrals. Tots ells s'han format en les millors universitats europees com Berlin, Viena, Londres, Amsterdam i Basilea i han format part de les principals orquestres de joves d'Europa com la JONDE, la European Union Youth Orchestra i la Gustav Mahler Jugend Orchester. Actualment són solistes habituals dels principals escenaris nacionals i internacionals. L'ensemble destaca per la seva vitalitat i per plantejar una nova manera d'entendre la música de cambra.

web30bnfacebook30bntwitter30bn

Muriel Cantoreggi

MurielCantoreggi 425x220

Biografia

Nascuda a França, va passar la seva infantesa a Luxemburg. Els seus estudis de violí la van portar a París, com a alumna de Régis Pasquier; a Utrecht, on va estudiar amb Wiktor Liberman i finalment a Berlin, acabant els seus estudis en la Hanns Eisler Hochschule amb Christoph Poppen. Sent encara estudiant, va ser concertino de la Jove Orquestra de la Unió Europea, on va tocar sota la batuta de Carlo Maria Giulini, Vladimir Ashkenazy o Bernard Haitink i des de 1995 fins a 2007 va ser concertino de l'Orquestra de Cambra de Munich. Des d'abril de 2009 és professora en la Hochschule für Musik Freiburg. El seu repertori va des del Barroc fins a la música contemporània i la música de cambra té un paper molt important a la seva vida musical.

Maria Canyigueral

MariaCanyigueral 425x220

Biografia

Nascuda a Girona i resident a Londres, ha estat descrita per La Vanguardia com “una pianista de gran personalitat”. El 2010 és finalista del XII Concurs Internacional de piano d’Ille de France. El 2012 obté el segon premi al Wifrid Parry Prize de Londres juntament amb la violinista Marisol Lee. El 2013 li atorguen el segon premi al Max Pirani Trio Prize de Londres amb Ianthe Ensemble i el 2014 rep el segon premi al Concurs Internacional de música de cambra “Antón García Abril” de Granada juntament amb el violoncel·lista Alexander Rolton. El seu CD amb la violinista Lana Trotovsek ha estat guardonat amb medalla d’or als Global Music Awards 2016 de California i ha obtingut grans elogis de crítics musicals. Ha tocat en sales importants com el Saló dels Miralls del Gran Teatre del Liceu, l’Auditori de Girona, St. Martin in the Fields, Holywell Room d’Oxford, St. James’s Piccadilly, Auditori la Pedrera, Auditorio de León i Fundación Juan March de Madrid. Ha participat en festivals com el Mas i Mas, Jóvenes Maestros Internacionales a León o Concerts de mitja nit a Sitges. Com a solista amb orquestra ha tocat el Concert KV 414 de Mozart, l’op.15 n. 1 de Beethoven i les Variacions Simfòniques de Cesar Franck. Va estudiar al Conservatori del Liceu amb Michel Wagemans i amplià els seus estudis amb André de Groote a Brussel·les i Nino Kereselidze a Madrid. Becada per la Fundació Agustí Pedro i Pons, cursà un Master of Arts in Performance a la Royal Academy of Music de Londres amb Sulamita Aronovsky, que finalitzà obtenint el Dorothy Bryant Award al 2013.

web30bn

Sarah Connolly

SarahConnolly 425x220

Biografia

Sarah Connolly és una de les més importants mezzosopranos britàniques de l’actualitat. És membre del Royal College on va estudiar piano i cant. Ha estat nominada pel Laurence Olivier Award, TMA Award, dos premis Grammy així com els premis Edison, Gramophone i South Bank. En el camp operístic, les seves interpretacions més destacades inclouen el Compositor d’Ariadne auf Naxos, de R. Strauss al MET de new York, Dido, de Dido and Aeneas a la Scala de Milà, o Giulio Cesare de Händel al Festival de Glyndebourne. Ofereix també recitals arreu del món, com al Carnegie Hall, a la Dresden Staatsoper o al Concertgebouw d’Amsterdam. Sarah Connolly va ser nomenada Commander de l’Imperi Britànic l’any 2010.

web30bn

Cor de Cambra Diputació de Girona

CorCambra 425x220

Biografia

El Cor de Cambra de la Diputació de Girona va néixer l'any 2003, amb la voluntat de treballar amb un alt nivell d'exigència, tant el repertori a cappella com el repertori amb orquestra. El seu repertori inclou des de la polifonia del Renaixement i obres del gran repertori clàssic (Bach, Buxtehude, Haendel, Mozart, Bernstein...) fins a Jazz i estrenes com Clavells Vermells d'Agustí Fernández a l'Auditori de Girona i Pinsans i Caderneres de Xavier Albertí al Teatre Municipal de Girona. Ha actuat més al Festival de Músiques Religioses de Girona, a la Setmana de Música Religiosa de Perpinyà, al Cicle de Música religiosa de Granollers, al Festival de Tavèrnoles, al Festival Grec de Barcelona, a l'auditori Enric Granados de Lleida o a la Basílica de Montserrat.

web30bnfacebook30bn

Anna Costa

AnnaCostaPla 425x220

Biografia

En l’actualitat, Anna Costa és professora de violoncel al Conservatori  Municipal de Música de Manresa, musicoterapeuta i professora del Màster de Musicoteràpia de la Universitat de Barcelona, i coordina diversos projectes de Música i Comunitat a la ciutat de Manresa.  També és la coordinadora del Servei educatiu del Conservatori de Manresa, i narradora dels espectacles infantils d’aquest centre. En la seva vessant artístico-musical, és  primer violoncel de l’Orquestra de Cambra de Granollers i col·labora amb altres orquestres del panorama català. També forma part de l’Ensemble Alquímia, entre d’altres formacions cambrístiques. És membre fundadora del quartet de violoncels “Les Mademoicelli”, i del duo UnterBlumen, amb qui acaba de publicar el seu nou disc per a la discogràfica independent Beltempo Records. A la tardor i estrenarà un projecte teatral amb música pròpia.

François Dumont

FrancoisDumont 425x220

Biografia

François Dumont ha estat premiat als més importants concursos internacionals: el Concurs Reine Elisabeth (Brusel·les), el Concurs Chopin (Varsòvia), el Concurs Internacional de Cleveland als Estats Units o el Concurs Clara Haskil a Suïssa. El 2012 va rebre el premi "Revelació" de la crítica musical francesa. Nascut el 1985 a Lió, treballa amb Pascale Imbert, Chrystel Saussac i Hervé Billaut abans de ser admès a l'edat de catorze anys al Conservatori Nacional Superior de Música i de Dansa de París, a la classe de Bruno Rigutto. Es perfecciona a l'Acadèmia Internacional de Piano del Llac de Como amb Leon Fleisher, Murray Perahia, Menahem Pressler, Dmitri Bashkirov, Fou Ts’ong i Andreas Staier, i treballa amb William Grant Naboré com a "Theo Lieven Scholar". És membre, juntament amb Virginie Constant i Philippe Aïche, del Trio Elégiaque. El seu enregistrament dels dos concerts de Ravel amb l'Orchestre National de Lyon dirigida per Leonard Slatkin apareixerà properament, editada per Naxos.

web30bnfacebook30bn

Matthias Goerne

MatthiasGoerne 425x220

Biografia

Matthias Goerne és convidat regularment als festivals i als auditoris més importants del món, com el Wigmore Hall de Londres o el Carnegie Hall de Nova York. En la seva important carrera com a intèrpret de lied l'han acompanyat pianistes com Pierre- Laurent Aimard, Leif Ove Andsnes, Alfred Brendel, Christoph Eschenbach, Elisabeth Leonskaja o Alexander Schmalcz. Des que va debutar com a cantant d'òpera al Festival de Salzburg el 1997 com a Papageno (Die Zauberflöte), ha estat convidat per actuar a la ROH de Londres, al Teatro Real de Madrid, la Semperoper de Dresden o la Metropolitan Opera House de Nova York. Ha interpretat entre d'altres els papers wagnerians de Wolfram (Tannhäuser), Kurwenal (Tristan und Isolde) i els protagonistes de Lear d'Aribert Reimann o Wozzeck d'Alban Berg.

web30bn

Pablo Larraz

PabloLarraz 425x220

Biografia

Nascut a Jaca (Osca), estudià a Barcelona el magisteri musical a la UAB i piano amb Carme Poch al Conservatori Municipal, on obtingué la titulació superior el 2003. Ha format part, entre d'altres, de l'Orfeó Gracienc, Coral Cantiga i Coro de Voces Al Ayre Español de Saragossa. Després d'uns anys dedicats a l'ensenyament a l'escola primària i als cors infantils, accedí als estudis de direcció coral a l'ESMUC, finalitzats el 2010. Actualment dirigeix el Cor de Cambra de la Diputació de Girona (des del 2008) i el Cor Juvenil Albada de l'Agrupació Cor Madrigal (des del 2007) i des del 2010 és l'assistent del director de l'Orfeó Català. Ha abordat algunes de les obres més representatives del repertori clàssic, com el Requiem de Mozart (2010), Gloria de Vivaldi (2008 i 2011), alguna Missa brevis de Haydn, així com cantates de Bach i Membra Jesu Nostri de Buxtehude.

Malcolm Martineau

MalcomMartineau 425x220

Biografia

Nascut a Edimburg, estudia al St. Catharine's College i al Royal College of Music. Reconegut com un dels grans acompanyants de piano de la seva generació, ha treballat amb la majoria dels cantants dedicats al lied més importants del món. Ha presentat en St. Johns Smith Square totes les cançons de Debussy i Poulenc, en el Wigmore Hall les obres de Britten i al Festival d'Edimburg la sèrie completa dels lieder de Wolf. Ha actuat als auditoris i festivals més importants d'Europa, així com al Carnegie Hall i l'Alice Tully de Nova York i l'Òpera de Sidney. Els seus nombrosos enregistraments inclouen la integral de cançons de Fauré i Poulenc. El 2004 va ser anomenat Doctor Honoris Causa per la Real Acadèmia Escocesa de Música i Art Dramàtic i en 2009 Pianista Acompanyant Internacional. El 2011 va ser el director artístic del Festival de Lieder de Leeds.

web30bn

Mario Mora

MarioMora 425x220

Biografia

Mario Mora (Conca, 1989), definit per la crítica com "un excel·lent pianista" (Mundo Clásico, Roberto San Juan), "segura estrella del piano" (La Província, G. Garcia-Alcalde) o "tot talent, virtuosisme i sacrifici "(entomelloso.com, Elías L. Montero), està desenvolupant una important carrera, participant en festivals tan importants com el cicle de joves intèrprets de la Fundación Scherzo a Madrid, el Festival Internacional de Música y Danza de Granada, el cicle de la Societat Filarmónica de Las Palmas de Gran Canària, o en sales com el Wigmore Hall i St Martin in the Fields (Londres), els Teatros del Canal de Madrid, el Palau de la Música de València, el Hongtai Hall a Xiamen o el Walter Hall a Toronto, en gires amb AIE i Joventuts Musicals entre d'altres. En 2013 va finalitzar els seus estudis de màster a la Royal Academy of Music de Londres; abans d'això, es va llicenciar en les especialitats de Piano i Pedagogia del Piano al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid. Ha estat guardonat amb més de trenta premis nacionals i internacionals, el més recent el Premi Kawai en el Concurs Internacional "Premi Iturbi" 2015 de València.

web30bn facebook30bn twitter30bn

Javier Perianes

JavierPerianes 425x220

Biografia

Premi Nacional de Música 2012, la seva carrera internacional abasta cinc continents amb concerts que l'han portat a algunes de les sales més prestigioses del món i a treballar amb mestres com Barenboim, Dutoit, Dudamel, Mehta, Maazel, Frühbeck de Burgos, Harding, Temirkanov i V.Petrenko, i amb orquestres com la Wiener Philharmoniker, Chicago, Boston, San Francisco i Atlanta Symphony Orchestras, Cleveland Orchestra, NewYork Philharmonic, London Philharmonic, Israel Philharmonic, London Symphony i Orchestre de Paris, entre d'altres. La temporada 2017-18 de Perianes inclou debuts al costat de les orquestres de Cincinnati, Indianapolis, Basel, RTÉ National, Oslo Philharmonic, Lille i Moscow State Symphony, entre d'altres, així com el seu retorn al costat de Los Angeles Philharmonic, City of Birmingham, Hamburger Symphoniker, Wiener Symphoniker, Norwegian Ràdio, Danish National, BBC Symphony i Finnish Ràdio, i gires de concerts amb Münchner Philharmoniker i l'Orquestra Nacional d'Espanya. Artista exclusiu del segell Harmonia mundi, el seu últim àlbum està dedicat a les sonates D.960 i D.664 de Schubert. Properament sortirà al mercat el seu enregistrament amb el Concert n. 3 de Bartók costat de la Münchner Philharmoniker i Pablo Heras-Casado.

web30bn facebook30bn  twitter30bn

Christoph Prégardien

CristophPregardien 425x220

Biografia

Precís control vocal, dicció clara, musicalitat intel·ligent i l'habilitat d'arribar al cor de tot el que canta assegura a Christoph Prégardien un lloc entre els més importants tenors lírics del món. Especialment apreciat com a cantant de lied, se'l podrà escoltar aquesta temporada al Wigmore Hall de Londres, Casa da Música de Porto, Aula Magna a Roma, Philharmonic Hall a Varsòvia, Concertgebouw de Amsterdam, Konzerthaus de Berlin, el nou Musikforum Ruhr a Bochum i la Kölner Philharmonie. Actuarà també a festivals de prestigi com la Schubertiade Schwarzenberg Hohenems, Oxford Lieder Festival, Wimbledon International Festival i el Dresden Music Festival. Actua regularment amb orquestres de tot el món, incloent-hi les Filharmòniques de Viena i Berlin, l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera, l'Orquestra del Concertgebouw d'Amsterdam, Staatskapelle Dresden o la Gewandhausorchester Leipzig. El seu ampli repertori orquestral inclou els grans oratoris barrocs, clàssics i romàntics, així com obres del segle XVII (Monteverdi, Purcell, Schütz) i del XX (Britten, Killmayer, Rihm, Stravinsky).

web30bn

Quartet Casals

QuartetCasals 425x220

Biografia

Guanyador dels primers premis dels Concursos Internacionals de Londres i d’Hamburg (concurs Brahms), el Quartet Casals ha esdevingut un dels quartets de corda més importants de la seva generació. Ha actuat de manera assídua a les sales Wigmore Hall, Carnegie Hall, Musikverein de Viena, Kölner Philarmonie, Cité de la Musique de Paris, Schubertiade Schwarzenberg, Concertgebouw d’Amsterdam i Philarmonie de Berlín. El Quartet també ha realitzat una important producció discogràfica amb "Harmonia Mundi", fent enregistraments des d’autors del període clàssic fins a música del segle XX; el Quartet ha rebut una profunda influència de compositors vius de la nostra època com György Kurtag i ha realitzat estrenes mundials de compositors espanyols notables de l’actualitat.

web30bnfacebook30bntwitter30bn

Quartet Gerhard

QuartetGerhard 425x220

Biografia

El Quartet Gerhard neix l'any 2010 influenciat i guiat pel mestratge del Quartet Casals i des de ben aviat és considerat un dels grups amb més projecció del país. S'ha format a la Hochschule für Musik Basel amb Rainer Schmidt (Hagen Quartett) durant tres anys i actualment resideix a Berlin on se segueix perfeccionant amb Eberhard Feltz. El nom de la formació vol retre homenatge a la figura de Robert Gerhard, alumne d'Arnold Schoenberg i un dels compositors catalans més reconeguts del segle XX.
Han guanyat els premis El Primer Palau 2012 i 25 anys de Catalunya Música, així com els concursos Ciutat de Vinaròs (2010), Concurs Internacional de música de Capellades (2011), Concurs Permanent de Joventuts Musicals d'Espanya (2011) i han estat premiats com a The most convincing newcomer ensemble 2011 de Joventuts Musicals d'Alemanya dins de l'International Music Campus de Weikersheim. Finalistes al prestigiós concurs internacional ICMC Hamburg 2012.
El Quartet Gerhard ha actuat en diversos festivals nacionals i internacionals com la Schubertíada a Vilabertran, Festival de Torroella de Montgrí, Festival Internacional Pau Casals del Vendrell i Festival de Música i Danza de Granada. Han estat artistes residents BUNGE a l'Auditori Ateneu de Banyoles durant l'any 2013 on han actuat conjuntament amb el prestigiós pianista hispano-alemany Claudio Martínez Mehner. També cal destacar les seves actuacions al MozartFest de Würzburg (Alemanya) dins del cicle Rising Stars, Stadt-Casino Basel, (Suïssa), Festival Dino Ciani de Cortina d'Ampezzo (Itàlia), Festival Internacional de cambra de Bordeus (França) i a la II Conferència Internacional Robert Gerhard de Valls.

web30bn facebook30bn twitter30bn

Wolfram Rieger

WolframRieger 425x220

Biografia

Va estudiar a la Hochschule für Musik a Munic amb Erik Werba i Helmut Deutsch i va assistir a diverses classes magistrals amb Elisabeth Schwarzkopf i Dietrich Fischer-Dieskau. Va començar a ensenyar a la Hochschule de Munic el 1991 quan encara era estudiant; el 1998 es va convertir en professor de la Hochschule für Musik "Hanns Eisler" de Berlin i celebra regularment classes magistrals a Europa i el Japó. És convidat regularment a importants centres de música i festivals de tot el món, com ara les Schubertiades de Feldkirch i Vilabertran, el Concertgebouw d'Amsterdam, el Wigmore Hall de Londres i el Konzerthaus i el Musikverein de Viena. Ha acompanyat, entre d'altres, a Brigitte Fassbaender, Barbara Bonney, Juliane Banse, Michelle Breedt, Thomas Hampson, Dietrich Fischer-Dieskau, Matthias Goerne i Thomas Quasthoff.

web30bn

Kate Royal

KateRoyal 425x220

Biografia

Nascuda a Londres, Kate Royal va estudiar a la Guildhall School of Music and Drama i al National Opera Studio. Els seus premis inclouen el Premi Kahtleen Ferrier 2004, el Premi John Christie 2004 y el Premi Jove Artista de la Royal Philharmonic Society. Ha cantat els papers de Mariscala (Der Rosenkavalier), Pamina (Die Zauberflöte), Micaela (Carmen), cor femení (The Rape of Lucretia), Donna Elvira (Don Giovanni), Comtessa (Le nozze di Figaro), institutriu (The Turn of the Screw), Helena (A Midsummer Night’s Dream), Poppea (L'Incoronazione di Poppea) i Miranda (The Tempest). Va fer el seu debut a la Metropolitan Opera com a Euridice (Orfeo ed Euridice) i hi va tornar com a Micaela (Carmen). Igualment, ha cantat concert i oratori i ha fet recitals per tot Europa i Nord Amèrica, i entre els seus enregistraments hi ha el Liederkreis, op. 39 amb Graham Johnson per a Hyperion i el disc A Lesson in Love amb Malcolm Martineau.

facebook30bn

Alexander Schmalcz

AlexanderSchmalcz 425x220

Biografia

Alexander Schmalcz va rebre les seves primeres classes de piano com a corista al Dresden Kreuzchor; va estudiar als Conservatoris de Dresden i Utrecht i a l'Escola Guildhall de Música i Drama de Londres. Ha guanyat nombrosos premis, incloent el concurs Nederlands Impressariat l'any 1995 (juntament amb el seu trio de piano) i el Premi Gerald Moore i el Premi d'acompanyant Megan Foster el 1996. Actua regularment a les sales de concert més importants com ara el Wigmore Hall de Londres, la Schubertíada a Schwarzenberg, el Concertgebouw d'Amsterdam, la Royal Opera House de Londres o el Kennedy Center de Washington DC. Treballa regularment amb cantants com Matthias Goerne, Peter Schreier, Grace Bumbry, Konrad Jarnot o Stephan Loges. Els seus companys de música de cambra inclouen el Petersen Quartet i el violoncel·lista Claus Reichardt. És professor al Conservatori Robert Schumann a Düsseldorf des de 1999.

Joan Seguí

JoanSeguiMercadal 425x220

Biografia

Inicia els estudis musicals als 5 anys amb el piano. El 2005 passa a formar part de l’Escolania de Montserrat, on començà els estudis d’orgue. És alumne d’Òscar Candendo i Juan de la Rubia a l’ESMUC. Ha participat en diverses classes magistrals d'orgue, baix continu i improvisació a càrrec de Montserrat Torrent, Jürgen Kursawa, Naji Hakim, Bernhard Leonardy, Monica Melcova, Paolo Crivellaro, Roberto Fresco, Luca Scandali, Jurgen Essl… Combina la seva formació d'organista amb la de continuista amb Luca Guglielmi i Mara Galassi. Ha col·laborat amb el clave i l’orgue amb l’OBC, el Cor de Cambra del Palau de la Música, el Cor de Cambra de la Diputació de Girona, el Cor de Cambra Francesc Valls, l’Orquestra de Cambra de Granollers, l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca... Ha guanyat el 1r Premi del III Concurso Nacional de Jóvenes Organistas "Ioannes Baptista Cabanilles" , el Premio "Andrés Segovia - José Miguel Ruiz Morales" i recentment el 2n Premi del Gabler-Wettweberb a la International Summer Academy of Music a Alemanya.

facebook30bn

Cristina Segura

CristinaSegura 425x220

Biografia

Nascuda a Barcelona afincada a Suïssa, Cristina Segura és valorada sobretot per la seva “expressiva presència escènica” (SIGIC; Tomaž Gržeta) i ha ofert recitals de lied arreu d’Europa. Aquestes darreres temporades ha cantat a teatres com el Teatro de la Zarzuela (Madrid) i Théâtre Opéra de Lausanne (Suïssa), teatre on properament cantarà els rols d’Alisa a Lucia de Lamermoor (direcció Jesús López Cobos) i Teresa a La Sonnambula (amb companys solistes de la talla d'Olga Peretyatko). Debutarà amb la prestigiosa Orchestre de Chambre de Lausanne cantant Bach i Zbinden i enregistrarà el rol de Gaziel de l’obra Gaziel de E. Granados amb l‘Orquestra de Cadaqués. Va estudiar amb Mª Dolors Aldea i posteriorment amb la reconeguda contralt i directora d’orquestra Nathalie Stutzmann a l’HEM de Ginebra (Suïssa). Es va perfeccionar en Lied al Koninklijk Conservatorium de Brussel·les (Bèlgica) amb Udo Reinemann, Hartmut Höll, Mitsuko Shirai, Ann Murray i Peter Schreier entre d’altres. Premiada al 20è concurs Josep Mirabent i Magrans i amb el premi de JJMM atorgat per Wolfram Rieger. Ha estat escollida “artista nova generació” del festival de Lied LifeVictoriaBarcelona14.

facebook30bn twitter30bn web30bn

Isabel Villanueva

IsabelVillanueva 425x220

Biografia

Guardonada amb el Premi 'El ojo crítico' de Música Clàsica de RNE 2015, Isabel Villanueva (Pamplona, 1988) és una de les violistes més destacades de la seva generació a nivell internacional. És valorada per la seva expressió i gran sensibilitat, així com pel seu afany de difondre la viola com a instrument amb veu pròpia. Isabel ha estat convidada com a solista amb nombroses orquestres, entre elles l'Orquesta Simfónica RTVE, Moscow Soloists, Orquestra Simfònica Nacional d'Estònia, Orquestra Simfònica Estatal New Russia o Glasperlenspiel Sinfonietta de Tallin, al costat de directors com A.Mustonen, A.Vasiliev, J .Vicent o J.L. Temes. En recitals, Isabel Villanueva s'ha presentat en sales i festivals internacionals com ara el Festival de Santander, Festival Pau Casals de Prades (França), Bath Music Festival (UK), Royal Court Theatre de Copenhaguen o el Wigmore Hall de Londres. El seu ampli repertori abasta des del barroc fins a la música contemporània i l'ha interpretat en prestigiosos escenaris com la Sala Gran Filharmònica de Sant Petersburg, el Palau de la Música Catalana, el Teatre Monumental de Madrid o l'Estonian Concert Hall de Tallin.

web30bn facebook30bn twitter30bn

Aquest web utilitza cookies per millorar la teva experiència de navegació. + info

Accepto

Aquest lloc web, com la majoria de llocs web a Internet, fa servir cookies per millorar l'experiència de l'usuari. A continuació trobareu informació sobre què són les cookies, quin tipus de cookie utilitza aquest portal, com podeu desactivar les cookies en el vostre navegador i com podeu desactivar específicament la instal·lació de cookies de tercers.

Què són les cookies?

Les cookies són petits arxius que algunes plataformes poden instal·lar en el vostre ordinador, smartphone o tauleta. Les seves funcions poden ser molt variades: emmagatzemar les preferències de navegació, recollir informació estadística, permetre certes funcionalitats tènciques, etc. De vegades, les cookies es fan servir per emmagatzemar informació bàsica sobre els hàbits de navegació de l'usuari o del seu equip fins el punt, segons quins casos, de poder reconéixer-lo.

Perquè són importants?

Les cookies són útils per diverses raons. Des d'un punt de vista tècnic, permeten que les pàgines web funcionen de forma més àgil i adaptada a les vostres preferències, com per exemple emmagatzemant el vostre idioma. A més, ajuden els responsables dels llocs web a millorar els serveis que ofereixen, gràcies a la informació estadística que recullen.

Com fem servir les cookies?

La navegació per aquest lloc suposa que es puguin instal·lar els següents tipus de cookies:

Cookies de millora del rendiment

Aquest tipus de cookies conserva les vostres preferències per determinades eines o serveis perquè no haguéu de reconfigurar-los cada cop que ens visiteu; en alguns casos, poden ser aportades per tercers.

Cookies d'anàlisi estadística

Són les cookies que, ja sigui tractades per nosaltres o per tercers, permeten quantificar el nombre de visitants i analitzar estadísticament la utilització que fan els usuaris del nostre lloc; gràcies a això podem estudiar la navegació per la nostra pàgina web. Aquesta anàlisi es realitza mitjançant les eines de Google Analytics. Podeu obtenir més informació sobre les polítiques de privacitat de Google Analytics a http://www.google.com/intl/es/policies/technologies/cookies/.

Altres cookies de tercers

En algunes de les nostres pàgines es poden instal·lar cookies de tercers que permeten gestionar i millorar els serveis que ofereixen; seria el cas dels enllaços a les xarxes socials que permeten compartir els nostres continguts.

Com puc configurar les meves preferències?

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador d'internet. Cas que les bloquegeu, és possible que determinats serveis ja no estiguin disponibles.

A continuació us oferim enllaços a on trobareu informació sobre com podeu activar les vostres preferències als principals navegadors: